Lainojen yhdistäminen kokemuksia – asiakastarinoita Axolainalta

Lainojen yhdistäminen on usealle suomalaiselle talouden pelastaja. Lue, kuinka asiakkaamme ovat jopa puolittaneet lainakustannukset yhdistelylainalla!

  • Valid
    Alhaisemman koron 
  • Valid
    Pienemmät kuukausikulut
  • Valid
    Lainasi maksettua nopeammin pois 

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Keijon kuukausittaiset lainakulut pienenivät yhdistelylainan avulla lähes 500 €!

Keijo on yksi Axolainan tuhansista asiakkaista, jolle lainojen yhdistäminen on tuottanut merkittäviä säästöjä. Keijo on tavallinen suomalainen, keski-ikäinen mies, jolle oli ajan mittaan kerääntynyt useita pieniä lainoja tililleen. Lainoja oli kertynyt esimerkiksi kodin putkiremontista ja muista elämisen kuluista.

Keijo kertoi maksavansa kuukaudessa lähes 800 euroa lainalyhennyksiä. Näihin maksuihin sisältyi lainan korkojen lisäksi useita tilinhoitokuluja ja muita maksuja. Myös lainojen korot huitelivat jopa 20 % paikkeilla. Sen vuoksi Keijo ei välttämättä lyhentänyt lainan pääomaa lainkaan, korot söivät suurimman osan kuukausierästä. Keijo halusi eroon kalliista lainoista, ja päätti yhdistää lainat.

Sitaatti asiakkaamme Keijon lainojen yhdistämisen kokemuksista.

Hän kokeili ensin onneaan oman pankkinsa kautta. Kuitenkaan kivijalkapankkien raskaat ja pitkät prosessit eivät tuntuneet olevan Keijolle oikea ratkaisu, joten hän päätti hakea apua netistä. Keijo ryhtyi tutkimaan lainavertailupalveluita, joista hän kokeili useampiakin. Sitten hän törmäsi Axolainaan.

– Axolainan kautta sain heti sopivan yhdistelmälainatarjouksen sen sijaan, että olisi tarjottu uusia pienempiä lainoja.

Keijo lähetti meille lainahakemuksen, joka kattoi kaikki hänen nykyiset velkansa. Me lähetimme Keijolle muutamia hänen saamiaan tarjouksia 30 000 euron lainasta. Näistä Keijo sai valita mieleisensä, lopulta päätyen lainaan 7,95 % korolla.

Tämän valinnan myötä Keijon lainakulut putosivat 800 eurosta 300 euroon. Miten hurja muutos kuukausittaisiin menoihin! Keijo säästää nykyään kuukausittain 500 euroa, jonka hän voi käyttää mukavampaan elämiseen. Vaihtoehtoisesti Keijo voi käyttää säästetyt eurot lainan nopeampaan takaisinmaksuun.

Laina oli Keijon mielestä vaivatonta hakea ja lainatarjous esitettiin ymmärrettävässä muodossa.

– Se oli mielestäni niin mutkatonta, että sen osaa varmasti ihan kuka tahansa Axolainan kautta hoitaa.

Me Axolainalla haluamme pitää huolen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamiinsa tarjouksiinsa. Siksi soitimme lainan hyväksymisen jälkeen Keijolle ja varmistimme, ettei mikään jäänyt lainaprosessissa askarruttamaan. Keijolle kaikki oli selvää, ja hän kertoi olevansa todella tyytyväinen palveluumme!

Anu vapautui rahastressistä yhdistämällä lainat!

Anu oli tottunut hoitamaan raha-asiansa aina mallikkaasti. Sitten tapahtui jotain, mikä järkytti Anun taloudellista tilannetta; hän joutui huijauksen uhriksi. Tämän vuoksi hän joutui nostamaan kaksi uutta kulutusluottoa edellisten lainojensa päälle. Isot korot painoivat Anun hartioita kaksi vuotta, ja hän joutuikin laskemaan rahansa tarkasti. Rahat olivat jatkuvasti tiukalla ja puoli-ilmainen kaalipata oli tuttu näky ruokalistalla.

Anu oli tyytynyt kohtaloonsa, ja maksoi sitkeästi kalliita lainoja. Netissä selaillessaan Anu kuitenkin huomasin Axolainan mainoksen, joka muutti kaiken. Yhdistelylaina oli konsepti, josta Anu kuuli ensimmäistä kertaa. Yhdistelylaina mahdollistaisi vanhojen, kalliiden lainojen poismaksun ja tilalle saisi uuden, edullisemman lainan. Koska Anu oli aiemmin joutunut huijarin uhriksi netissä, halusi hän tutusta toimintaamme tarkemmin.

– Tenttasin oikein sitä henkilöä puhelimen toisessa päässä, mutta sain häneltä asiantuntevaa palvelua ja varmat vastaukset, ja vakuutuin siitä, että tähän voi luottaa.

Tämän jälkeen Anu täytti 20 000 euron lainahakemuksen sivuillamme. Kilpailutimme Anun saamat lainatarjoukset, ja tarjosimme yhdistelylainaa 7,9 % korolla. Tämä oli Anulle suuri helpotus, korko oli huomattavasti pienempi kuin hänen nykyisten lainojensa. Yhdistelylainalla Anu maksoi kaikki vanhat lainansa pois!

Sitaatti asiakkaamme Anun lainojen yhdistämisen kokemuksista.

Lainojen yhdistämisen jälkeen Anu kertoi elämänilonsa palanneen. Kuukausittaiset kulut pienenivät huomattavasti, ja rahaa jäi enemmän elämiseen. Nykyään Anu viettää stressivapaata elämää, maksaen kuukausittain vain yhtä, edullista lainaa. Aiemmin rahahuolet aiheuttivat jatkuvan epävarmuuden tunteen; elämä tuntui korttitalolta, joka saattaisi milloin tahansa romahtaa. Nyt asiat ovat toisin.

– Elämä tuntuu taas elämisen arvoiselta. Olen saanut hymyni ja elämäniloni takaisin ja voin taas nukkua yöni rauhassa, hän sanoo.

Anu on tällä hetkellä onnellinen ja haluaa rohkaista myös muita samassa tilanteessa olevia kilpailuttamaan lainansa. Vaikka raha-asiat voivat tuntua ahdistavilta, on joskus vain rohkaistuttava toimimaan. Lainan kilpailutus kauttamme voi olla ratkaisun avain moneen ongelmaan.

Lopuksi Anu haluaa erityisesti kiittää mahtavia asiakaspalvelijoitamme.

– Palvelu oli todella ihmisläheistä. Tuli sellainen olo, että minut otetaan vakavasti ja minua todella halutaan auttaa.

Lainojen yhdistäminen Axolainalla

Anun ja Keijon lisäksi olemme auttaneet tuhansia muitakin suomalaisia yhdistämään lainansa ja saamaan raha-asiansa takaisin raiteilleen. Yhdistelylaina on toiminut niin stressin poistajana kuin elämänilon palauttajana. Kenenkään ei tulisi tuskailla taloutensa kanssa, ja siksi haluamme auttaa mahdollisimman monia suomalaisia löytämään lainojen yhdistelyn hyödyt.

Kuten Anu ja Keijo, myös sinä voit yhdistää lainasi kauttamme ja nauttia stressittömästä elämästä. Lainojen yhdistäminen käy helposti lomakkeemme kautta, ja saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuttien kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Olemme tukenasi lainanhakuprosessin jokaisessa vaiheessa, ja käymme läpi kanssasi saamasi tarjoukset. Tavoitat meidät viikon jokaisena päivä, valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi!

Vertailemme nämä pankit puolestasi:

TF Bank logo