Lainaa 60000 euroa harkittuihin hankintoihin

Hae 60000 euron lainatarjoukset kauttamme nopeasti ja ilmaiseksi. Näin löydät edullisen lainan hankinnoillesi.

  • Valid
    Kilpailutamme lainat puolestasi
  • Valid
    Saat edullisen lainatarjouksen
  • Valid
    Et sitoudu mihinkään

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Lainaa 60000 euroa harkitusti 

60 000 euron laina voi kattaa monenlaisia tarpeita. Tavanomaisiin arjen hankintoihin harvemmin tarvitaan näin isoa lainaa, ja yleensä kyse onkin erityisestä lainatarpeesta.

Olet ehkä pitkään etsinyt uudelle kodille tai kesämökille tonttia, ja tarjous tulee tehdä heti. Ehkä kotiisi iski vesivahinko, eikä vakuutus korvaa sattunutta onnettomuutta. Tai kenties sinulla on tarve uudelle autolle, jota ei tarvitse olla jatkuvasti huoltamassa ja korjauttamassa. 

Olipa tarpeesi sitten mikä tahansa, on tärkeää, että lainaa ei oteta ilman harkintaa. Lainan saat kauttamme nopeasti, samalla pitäen huolen siitä, ettet tee hätiköityä lainapäätöstä. 

Kun harkitset suuren lainan hakemista, sinun kannattaa ottaa huomioon muutamia asioita. Ensimmäiseksi varmista, että sinulla on selkeä tarkoitus lainalle. Halusitpa sitten yhdistää lainat, rahoittaa suuren hankinnan tai jotain ihan muuta, on tärkeää, että sinulla on suunnitelma siitä, miten aiot käyttää lainaamasi rahat. 

Toiseksi on tärkeää vertailla useiden lainanantajien korkoja ja ehtoja varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Tämä onnistuu helposti kauttamme, vertailemme ja kilpailutamme puolestasi useiden lainanantajien tarjoukset, joiden joukosta löytyy helposti edullinen laina

Kolmanneksi sinun on pohdittava, millaisella takaisinmaksuajan lainallesi valitset ja kuinka varmistat takaisinmaksun onnistumisen. Jos kyseessä on suurempi kulutusluotto, tulee sen mukana aina suuri taloudellinen vastuu, joten ennen lainan nostamista varmista, että olet tehnyt suunnitelman lainan takaisinmaksun varalle.

3 syytä hakea 60000 lainaa Axolainalta

Tuhannet ihmiset ovat hakeneet lainaa kauttamme vuosien aikana, joten me osaamme kyllä hommamme. Jos kuitenkin vielä pohdit, mistä lainaa 60000 €, lue alta tärkeimmät syyt lainan hakemiseen Axolainan kautta.

Saat lainan ilman vakuuksia 

Kauttamme saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit siis nopeasti hakea lainaa 60000 € ilman, että sinun tarvitsee etsiä lainallesi takaajia tai pantata omaisuutta lainan vakuudeksi. Tämä nopeuttaa huomattavasti lainaprosessia, ja voitkin saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Jopa yli 20 lainatarjousta

Yksi suurimmista palvelumme hyödyistä on lainan hakemisen helppous ja nopeus. Voit yhdellä hakemuksella hakea lainaa, ja saada lainatarjouksia yli 20 pankilta.

Jos täyttäisit jokaiseen pankkiin lainahakemuksen erikseen, sinulta kuluisi useita tunteja pelkästään lainan hakemisessa. Kauttamme säästät huomattavasti aikaa, kun täytettäväksesi jää vain yksi nopea hakemus.  

Teemme yhteistyötä yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Jokainen yhteistyökumppanimme on sitoutunut toimimaan hyvien luotonantoperiaatteiden mukaisesti. Luotettava laina löytyy aina helposti kauttamme. 

Voit hakea lainaa täysin ilman sitoumuksia

Voit täyttää lainahakemuksen huoletta, sillä palveluamme voit käyttää täysin ilman sitoumuksia. Saat todennäköisesti kauttamme useita lainatarjouksia, mutta sinulla ei ole velvollisuutta valita niistä yhtäkään.

Mikäli yksikään saamasi lainatarjous ei ollut mielestäsi riittävän hyvä tai halusit vain nähdä, millaisella korolla saisit lainaa 60000 €, voit jättää saamasi tarjoukset huomiotta. Kauttamme lähetetyt tarjoukset ovat voimassa 30 päivää, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmistämme. Tästä ei koidu sinulle lainkaan kustannuksia. 

60000 euron lainan kilpailuttaminen on tärkeää

Erityisesti isojen lainojen kohdalla kilpailuttaminen on ehdottoman tärkeää, sillä vain kilpailuttamalla voit löytää lainallesi parhaan mahdollisen koron.

Kun on kyse suuren lainan hankkimisesta, lainan kilpailutus on aina järkevää. Saamissasi lainatarjouksissa voi olla jopa tuhansien eurojen eroja lainojen kokonaishinnoissa, joten lainojen kilpailuttaminen on taloudellisesti aina kannattavaa. 

Kilpailutuksen aikana lainanantajat kirjaimellisesti kilpailevat siitä, kuka saa myöntää sinulle lainan, ja tämä todennäköisesti johtaa alhaisempiin lainan korkoihin ja parempiin ehtoihin. Lainan kilpailuttaminen siis auttaa sinua saamaan parhaan koron ja varmistaa, ettei sinun tarvitse maksaa isosta lainastasi liikaa.

Lisäksi lainojen kilpailuttaminen voi antaa enemmän varmuutta. Kun pöydällä on useita tarjouksia, voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen sopimuksen.

Kilpailuttaminen voi tuntua työläältä, varsinkin, jos yrität tehdä kaiken itse. Käyttämällä lainanvertailupalvelua, kuten meitä, kilpailutus tapahtuu yhdellä hakemuksella, nopeasti ja ilman turhaa säätöä. Me teemme kaiken työn puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Axolainan kautta lainojen kilpailuttaminen säästää myös aikaa. Sen sijaan, että tekisit itse lainahakemuksia useille lainanantajille, prosessi on nopeampi ja tehokkaampi lainanvertailupalvelun avulla.

Vertailemme saamasi tarjoukset ja lähetämme ne sinulle tarkasteltavaksi. Yhdellä hakemuksella saat useita vertailukelpoisia tarjouksia, joista voit valita parhaimman helposti. 

Farkkupaitainen, vaaleahiuksinen nainen kilpailuttaa 60000€ lainaa Axolainan kautta

Ota huomioon nämä asiat, kun haet 60000 € lainaa

Kun harkitset suuren rahasumman lainaamista, on syytä pitää mielessä muutama tärkeä asia.

Suuren summan lainaaminen merkitsee todennäköisesti suurempia kuukausimaksuja, joten sinun on oltava varma siitä, että pystyt edelleen kattamaan muut menosi ja että sinulle jää vielä rahaa säästöjä ja hätätilanteita varten. Varmista siis, että sinulla on varaa kuukausittaisiin maksuihin, ilman että takaisinmaksu aiheuttaa sinulle liiallisia vaikeuksia.   

On myös tärkeää ottaa huomioon maksamasi korko. Korkeampi korko tarkoittaa aina kalliimpaa lainan hintaa, joten on tärkeää löytää laina, jonka korko on kilpailukykyinen. Myös erilaiset laina- ja korkotyypit tulee ottaa huomioon, haluaisitko mieluummin lainallesi kiinteän vai vaihtuvan koron. Kiinteän koron lainassa, kuten nimestä voi päätellä, korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi nousta tai laskea. 

Ota huomioon myös lainan takaisinmaksuajan vaikutus lainan maksuerään sekä mahdollisten nykyisten velkojesi yhdistämisen mahdollisuus.

Valitse lainalle oikea takaisinmaksuaika

Lainalaskuri, jonka löydät sivuiltamme, auttaa hahmottamaan, millaisella laina-ajalla ja kuukausierällä 60000 euron laina on mahdollista saada.

Kymmenen vuoden takaisinmaksuajalla 60 000 € lainan arvioitu kuukausierä on 666 €. Jos toivot pienempää kuukausittaista maksua, voit valita laina-ajaksi enintään 15 vuotta, jolloin arvioitu kuukausieräsi on 506 €. 

Suosittelemme valitsemaan lainalle mahdollisimman pitkän takaisinmaksuajan, varsinkin silloin, kun puhutaan suurista lainasummista. Kun kuukausittainen minimilyhennys on pieni, joustaa laina vaikeina taloudellisina hetkinä. Voit kuitenkin aina maksaa lainaa nopeammin takaisin kuin lainasopimuksessa on sovittu, ja näin saada lainan ajoissa maksettua pois.

Liian suuri kuukausilyhennys voi aiheuttaa ongelmia, mikäli esimerkiksi tulosi muuttuvat tai vaihtelevat. Joka kuukausi sinulle tulisi jäädä rahaa myös muuhun kuin lainan lyhennyksiin. 

Yhdistä lainasi ennen kuin haet lainaa 60000 €

Mikäli sinulta löytyy jo ennestään lainoja ja kulutusluottoja, kannattaa ne yhdistää yhdeksi lainaksi ennen kuin haet lisää lainaa. Yhdistämällä lainat varmistat, ettet maksa nykyisistä lainoistasi liikaa korkojen ja kulujen muodossa.

Useimmat pankit näkevät yhdistelylainan riskit pienempinä kuin muiden kulutusluottojen, ja myöntävät sen vuoksi yhdistelylainoja edullisemmalla korolla. Kun lainojen korkoprosentti laskee ja useat yksittäiset tilinhoitomaksut ja muut kulut poistuvat, voit säästää jopa tuhansia euroja. 

Kun lainojesi yhteissumma kasvaa uuden lainan myötä, on erityisen tärkeää pitää huolta siitä, että lainakulut pysyvät kohtuullisina. Siksi lainojen yhdistäminen ja ajoittainen kilpailuttaminen kannattaa. 

Vakuudeton 60000 € laina netistä 

Vakuudeton laina on helppoa hakea netistä. Kauttamme pääset vertailemaan yli 20 pankin vakuudettomien lainojen lainatarjoukset helposti ja nopeasti. Yhdellä hakemuksella saat kattavan kuvan tämänhetkisistä lainamarkkinoista.

Voit hakea lainaa kauttamme, mikäli olet yli 18-vuotias, sinulla on säännöllisiä tuloja eikä sinulta löydy maksuhäiriömerkintöjä luottorekisteristä. 

Saat yhdellä hakemuksella useista pankeista lainatarjouksen 60000 euron lainasta, joista lähetämme sinulle parhaan. Koska teemme yhteistyötä useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, löydät kauttamme aina edullisen lainan!

Vakuudetonta lainaa voit hakea Axolainalta jopa 60 000 euroon saakka, täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Takaisinmaksuajaksi on mahdollista valita jopa 15 vuotta, mutta voit aina maksaa lainan nopeamminkin pois. 

Täytä hakemus heti ja saat laina tilillesi jopa saman päivän aikana!

Vertaile kauttamme näiden pankkien lainatarjoukset:

TF Bank logo