Hae 2 000–60 000 € laina nopeasti ja luotettavasti

Etsitkö edullista lainaa? Vertaile useiden pankkien lainat yhdellä hakemuksella helposti, nopeasti ja maksutta. Kaikki tämä ensiluokkaisella turvallisuudella ja läpinäkyvyydellä.

 • Valid
  Maksuton hakemus
 • Valid
  Yli 20 pankkia vertailussa
 • Valid
  Lainapäätös heti
 • Valid
  Turvallinen ja läpinäkyvä

Trustscore 4.6 | 866 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 866 arvosteluun
2 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
5 päivää sitten
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
6 päivää sitten
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
10 päivää sitten
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
11 päivää sitten
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
12 päivää sitten
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen
12 päivää sitten
Luottamus
Ystävällisyys ja luottamus!
Tanja K-N
12 päivää sitten
Kokemus muuten hyvä
Kokemus muuten hyvä, mutta olisi voinut olla helpompi tapa liitteiden lisäämiseen jottei siihen menis puoltapäivää.
sirpa hakala
13 päivää sitten
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Sanna Maarit Laitinen
14 päivää sitten
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti…
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti valintaa
Eila Maila Hillevi Hägglund
20 päivää sitten
Lainan saanti oli helppoa ja rahat…
Lainan saanti oli helppoa ja rahat siirtyivät tilille nopeasti
asiakas
21 päivää sitten
Sujuva palvelu ja edullisempi tarjous
Nopeaa toimintaa ja sain lainatarjouksen saapumisesta ilmoituksen myös ystävällisen puhelun muodossa vielä samana iltana. Saman rahoittajan kuukausilyhennys muodostui tätä kautta pienemmäksi kuin vastaavassa toisen palvelun kautta pyydetystä tarjouksessa.
Ronja
24 päivää sitten
Palvelu
Nopea. Selvä haku prosessi. Asiakaspalvelu ok
Rossi
25 päivää sitten
Sain lainan koron laskemaan 6 %
Sain lainan koron laskemaan 6 %. Se on merkittävä asia. Sain myös teiltä erittöin hyvää asiakaspalvelua. Kiitos siitä.
Eija
25 päivää sitten
Sain kaksi tarjousta
Sain kaksi tarjousta, joista toinen oli hyväksyttävissä.
Osmo Mantila
26 päivää sitten
Kiitos palvelussa
Kiitos palvelussa
Sahar Goodarzi Aslan
18 Toukokuu
Palvelu oli hyvää
Palvelu oli hyvää
Sami Kullervo Koskenniemi
16 Toukokuu
Nopea yhteydenpito
Nopea yhteydenpito, helppo palvelu
karita
7 Toukokuu
arvio ok
Kokonaisuus ok, kiitos
Kirsi Hannele Kolehmainen
4 Toukokuu
"pieleen" meni se että tähdissä ei…
"pieleen" meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla... ;-) Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi... :-D No eurojackpottia odotellessa. :-) Petri
Petri Ahonen

Laina isompaan tai pienempään tarpeeseen

Lainaa otetaan monenlaisista syistä ja moneen erikokoiseen tarpeeseen. Lainalla voi tehdä tarpeellisen hankinnan, toteuttaa pitkäaikaisen unelman tai rahoittaa vaikkapa lomamatkan. Usein vakuudetonta lainaa kuitenkin otetaan ennakoimattomiin menoihin, kuten äkilliseen remontintarpeeseen, lemmikin eläinlääkärilaskuun tai auton korjaukseen tai vaihtoon. Olipa lainatarpeesi sitten mikä tahansa, Axolainan kautta löydät juuri sinulle sopivan lainan helposti ja luotettavasti.

Kuka voi hakea lainaa kauttamme?

Kauttamme lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, joilla on säännölliset kuukausitulot. Lainanhakijalta odotetaan asianmukaista raha-asioiden hoitamista, joten luottotiedoista ei saa löytyä aiempia maksuhäiriömerkintöjä.

Löydä laina näistä pankeista:

TF Bank logo

Hae laina Axolainan kautta

Hae lainaa helposti ja nopeasti Axolainan avulla. Määritä ensin sivun alusta löytyvällä lainalaskurilla haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Sen jälkeen pääset täyttämään loput tietosi lainahakemukselle. 

Kokonaisuudessaan lainahakemuksen täyttämiseen kuluu sinulta vain muutama minuutti. Tämän jälkeen käsittelemme hakemuksesi, lähetämme sen kaikille yhteistyöpankeille ja rahoituslaitoksille ja vertailemme saamasi tarjoukset puolestasi. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa lainatarjousten kilpailuttamiseen.

Kun olemme löytäneet sinulle parhaimman tarjouksen, saat ne Omille sivuillesi tarkasteltavaksi, josta voit nopeasti valita itsellesi parhaimman. Omilta sivuilta pääset suoraan tunnistautumiseen ja lainan hyväksymiseen. Aika kätevää!

Vertailemme lainat puolestasi

Lainojen vertaileminen on fiksua – ethän ostaisi puhelintakaan ensin tarkistamatta, saisitko sen jostain muualta halvemmalla. Ero pankkien lainatarjouksissa voi olla satoja tai jopa tuhansia euroja, vaikka lainanhakija ja lainattava summa olisivat samoja. Vertailemalla lainatarjoukset voit siis saada huomattavia säästöjä! 

Lainavertailu on helppoa lainanvertailupalvelun kautta, joiden avulla löydät helposti hyvän lainan. Sen sijaan, että joutuisit lähettämään hakemuksen jokaiselle pankille erikseen ja vertailemaan saatuja tarjouksia toisiinsa, tekee lainanvertailupalvelu, kuten Axolaina, tämän puolestasi. Yhdellä hakemuksella kilpailutat usean pankin lainat samaan aikaan ja saat näppärästi useita tarjouksia vertailtavaksi. Helppoa!

Paras korko lainalle vertailemalla

Parhaan koron löytäminen onnistuu vain lainavertailun kautta. Kilpailutamme puolestasi saamasi tarjoukset, jotta sinulle löytyy laina parhaalla korolla. Muista myös, ettei alhaisin korko tarkoita aina parasta lainatarjousta. Paras laina on sellainen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten. 

Mistä laina nopeasti?

Usein nopein tapa saada tarvitsemasi rahoitus on hakea lainaa netistä kauttamme. Prosessimme on huolellisesti hiottuja ja periaatteenamme onkin vähentää laina-asioiden kankeutta. Sen vuoksi pystyt hakemaan kauttamme useiden lainantarjoajien lainoja vain yhdellä hakemuksella. Lisäksi jos tavoitteenasi on saada laina heti tilille, netistä saat lainan maksettuna tilillesi jopa saman päivän aikana!

Nopea laina on helppo hankkia kauttamme. Muista, että voit myös itse vaikuttaa lainansaannin nopeuteen. On tärkeää, että lainahakemus täytetään huolellisesti ja että vastaat kaikkiin esittämiimme kysymyksiin. Toisekseen varaudu toimittamaan pankille liitteitä, joilla voit todistaa muun muassa tulojesi määrän. Tähän tarkoitukseen sopii esimerkiksi palkkakuitti. 

Hymyilevä nainen kättelee edullisen vakuudettoman lainan saanutta miestä

Lainasanastoa

Lainoihin liittyy paljon erilaisia termejä ja sanastoa. Lainasumman, laina-ajan ja koron lisäksi on hyvä tietää ja ymmärtää muutama muukin lainoihin liittyvä termi, jotta lainan hakeminen, ottaminen ja vertailu sujuisi mahdollisimman jouhevasti. Lue alta lyhyt lainasanasto, jonka sisäistäminen voi auttaa sinua tekemään järkevämpiä taloudellisia ratkaisuja.  

Lainanhakija ja lainanantaja

Lainanhakija on henkilö, joka hakee lainaa ja jonka tilille lainasumma maksetaan. Lainanantaja on se osapuoli, joka lainan myöntää ja jolle se pitää maksaa takaisin. Lainanantajana on usein pankki tai muu rahoitusyhtiö.

Lainamäärä eli lainasumma

Lainasumma on alkuperäinen lainattu pääoma lainanantajalta kuten pankilta. Toisin sanoen lainasumma on se raha mikä kilahtaa tilillesi lainanoton yhteydessä.

Lainan kustannukset

Lainan todellisiin kustannuksiin kuuluu lainatun summan lisäksi koroista aiheutuvat kulut sekä lainan muut kulut. Lainan todelliset kustannukset ilmoitetaan aina selkeästi lainasopimuksessa. Lainan todellista vuosikorkoa tarkastelemalla näet helposti lainan kokonaiskulut.

Lainan korko

Lainan korko on palkkio, minkä maksat lainanantajalle lainasta. Korko perustuu pääosin lainanantajan arvioimaan riskiin: mitä isompi riski on, sitä suuremmaksi korot kasvavat. Koron suuruuteen vaikuttavat monet asiat, mutta erityisesti lainanhakijan taloudellinen tilanne, lainan suuruus verrattuna takaisinmaksuaikaan sekä lainanantajan yksilölliset lainanantokriteerit.

Lainan korosta puhuttaessa mainitaan usein kaksi termiä: nimelliskorko ja todellinen vuosikorko.

 • Nimelliskorko on lainasta perittävä korko, johon ei ole laskettu muita kuluja.
 • Todellinen vuosikorko puolestaan sisältää lainan koron lisäksi myös kaikki muut kustannukset.

Lainoja vertaillessa on siis tärkeä verrata nimenomaan todellista vuosikorkoa, sillä se kertoo lainan todellisen hinnan. 

Laina-aika eli maksuaika

Lainan takaisinmaksuaika on se aika, mikä lainanhakija valitsee lainan pois maksamiseen. Mitä pidempi takaisinmaksu on, sitä suuremmaksi lainan kokonaiskustannukset kasvavat. Muista, että lainaa voi aina maksaa isommissa erissä takaisin kuin mitä lainasopimukseen on merkitty. Tämä lyhentää maksuaikaa sekä vähentää kokonaiskustannuksia. Suosittelemme siksi valitsemaan lainalle aina mahdollisimman pitkän takaisinmaksuajan, sillä näin lainan lyhennysmäärä joustaa tarpeen vaatiessa.

Lainan kuukausierä eli lainalyhennys

Lainan maksut jaetaan pääsääntöisesti kuukausieriin koko takaisinmaksuajalle. Usein lainan kuukausierä on joka kuukausi sama eli tasaeräinen.

 • Tasaerälaina on laina, jonka kuukausierät ovat samansuuruisia. Kuukausierä sisältää aina koron ja lainan lyhennyksen. Jos korkotaso nousee, laina-aika kasvaa automaattisesti.
 • Tasalyhennyslainassa kuukausierä koostuu kertyneestä korosta sekä joka kuukausi samansuuruisesta lyhennysosasta. Tasalyhennyslainassa maksut ovat alkuun kalliimpia, sillä korkomaksua kertyy alkuun.
 • Annuiteettilaina on kuin tasaerälaina, mutta sillä erolla, että lainan kuukausierät muuttuvat lainan koron muuttuessa.

Lainan liitteet

Lainan liitteet ovat lainanantajalle toimitettavia tiedostoja, joista selviää lainanhakijan taloudellinen tilanne. Yleensä lainaa hakiessa riittää viimeisin palkkalaskelma. Jos lainanhakija on yrittäjä, hänen pitää toimittaa kopio viimeisestä vahvistetusta tilinpäätöksestä täydeltä tilikaudelta. Eläkeläiseltä tarvitaan kopio eläkepäätöksestä. Tarvittavat liitteet selviävät aina alustavan lainatarjouksen yhteydessä.

Laina ilman liitteitä tai muita tositteita?

Kun haet lainaa, pankki tai rahoituslaitos todennäköisesti tulee pyytämään sinua toimittamaan lisätietoja lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Näiden tositteiden hankkiminen ei ole vaikeaa, lähes jokaisella suomalaisella on mahdollisuus päästä helposti käsiksi esimerkiksi sähköiseen tiliotteeseen tai palkkalaskelmaan.

Laina on jossain tapauksissa mahdollista saada ilman liitteitä. Jos pankki on valmis myöntämään lainan ilman liitteitä, kyseessä on useimmiten summaltaan pienempi laina, jonka vuoksi lainaamisen riski ei ole suuri.

Laina ilman liitteitä ei kuitenkaan ole vain hyvä asia. Tällaisissa lainoissa korko on tavallisesti hieman korkeampi, sillä pankin on mahdotonta arvioida hakijan todellista talouden tilaa. Kun lainan myöntänyt pankki saa tarkemmat tiedot taloudellisesta tilanteestasi, on sillä mahdollisuus laskea korkoprosentti juuri sopivalle tasolle. Kun toimitat liitteet pankille, saat todennäköisesti edullisemman lainan. 

Millainen laina sopii sinulle?

Kaikki lainat eivät ole samanlaisia. Lainoja voidaan ryhmitellä muun muassa sen perusteella tarvitaanko niihin vakuuksia vai ei, mitä lainalla on tarkoitus rahoittaa tai millaiset lainan ehdot ovat. On tärkeää, että valitset lainatyypin juuri rahoitustarpeeseesi sopivaksi. Alla on lueteltu muutamia yleisimpiä lainatyyppejä. 

Kaavio eri lainojen tyypillisistä todellisista vuosikoroista.

Laina ilman vakuuksia

Laina ilman vakuuksia, eli vakuudeton laina on laina, johon ei tarvita takausta tai vakuutta, toisin sanoen lainanhakijan ei ole tarvinnut asettaa panttia lainan saamiseksi. Yleisimpiä vakuudettomia lainoja ovat mm. useimmat kulutusluotot, osamaksulainat, luottokortit sekä myös pikalainat ja pikavipit. Vakuudeton laina on usein nopein keino saada lainarahaa, sillä prosessi etenee nopeasti ja sujuvasti. Kuitenkin vakuudettomissa lainoissa on usein hieman vakuudellisia lainoja korkeammat korot, sillä takaisinmaksusta ei ole samanlaisia takuita. 

Vakuudellinen laina

Vakuudellinen laina on laina, jonka takaamiseksi lainanantaja on asettanut omaisuutta, kuten esimerkiksi asunnon, sijoituksia tai vaikka metsää. Yleisimpiä vakuudellisia lainoja ovat asuntolainat, autolainat, mökkilainat ja muut isomman rahoitustarpeen lainat. Vakuudelliset lainat ovat vakuudettomia lainoja edullisempia, sillä pankille niissä on vähemmän riskiä. Pienempi riski näkyy pienempänä korkoprosenttina. Vakuudellinen laina ei kuitenkaan aina ole edullisin vaihtoehto; kun lainatarve on pienempi, voi vakuudeton laina olla kokonaiskustannuksiltaan halvempi. 

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on laina, jolla maksetaan pois kaikki kalliit nykyiset luotot yhdellä isommalla ja edullisemmalla lainalla. Yhdistelylaina on usein edullinen vaihtoehto, sillä usean eri kulutusluoton tai osamaksun yhtäaikainen poismaksaminen tulee kalliiksi korkeiden korkojen sekä päällekkäisten lainakulujen vuoksi. Yhdistämällä lainat säästät sekä rahaa että aikaa, kun useat lainalaskut vähenevät yhteen. Yhdistelylainaa haetaan samoin kuin tavallistakin lainaa, mutta lainahakemuksessa ilmoitetaan halusta yhdistää olemassa olevia velkoja.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on laina, joka on tarkoitettu tavalliseen kulutukseen tai esimerkiksi vähän isompiin hankintoihin, ostoksiin tai palveluihin. Myös erilaiset osamaksulainat lasketaan yleensä kulutusluottojen piiriin. Kulutusluotot ovat usein vakuudettomia lainoja ja niiden arvo voi olla mitä vaan sadoista euroista tuhansiin, isompaan kulutukseen on mahdollista hakea lainaa 60 000 euroon asti.

Joustava laina tai joustolaina

Joustolaina on rahoitusvaihtoehto, jossa lainanhakija saa lainan sijasta luottorajan hakemalleen summalle. Se tarkoittaa, että joustolainaa voi nostaa tarpeen mukaan aina luottorajaan asti ja sen kulut määräytyvät vain nostetun lainan määrän mukaisesti. Joustava laina toimii hyvin samalla tavalla kuin luottokorttikin, mutta siihen ei saa fyysistä maksukorttia. Lisäksi joustolainassa on muitakin mahdollisuuksia säädellä takaisinmaksua itselleen sopivammaksi, kuten lyhennysvapaita kuukausia. Nimensä mukaisesti, joustolaina joustaa elämäntilanteesi mukaan. 

Pikavippi eli pikalaina

Pikavippi eli pikalaina on yleensä pienemmän lainasumman laina, jonka takaisinmaksuaika on lyhyt ja korko on korkeampi kuin muissa kulutusluotoissa. Pikavipin hakuprosessi on usein nimensä mukaisesti lyhyt ja sen saa tilille joskus jopa heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Jos tällaisia lainoja on kertynyt jo muutamia, kannattaa pikavippien yhdistäminen. Näin korkeakorkoisista pienlainoista pääsee järkevästi eroon ilman, että ne vaarantavat taloudellista tasapainoa.  

Luottokortti

Luottokortti on myös laina. Sen avulla voidaan lainata rahaa, siihen kuuluu korkoja sekä kuluja ja sen toisena osapuolena on pankki tai rahoitusyhtiö. Ainoana erona joustolainaan on se, että luottokorttia voidaan käyttää myös fyysisenä maksukorttina. Luottokortille asetetaan sopimuksen teon yhteydessä luottoraja, mihin asti henkilö voi nostaa lainarahaa ja jonka perusteella lainakulut ja -maksut muodostuvat.

Vertaislaina

Vertaislaina on laina kahden eri yksityishenkilön välillä, sen sijaan, että toisena osapuolena olisi esimerkiksi pankki tai rahoitusyhtiö. Vertaislainaa haetaan yleensä vertaislainapalvelun kautta, jolloin kumpikin osapuoli pysyy toisilleen tuntemattomina.

Riippumatta siitä, millainen laina on kyseessä, kilpailuta laina ja löydät niistä edullisimman! 

Kilpailuta laina aina ennen sen nostamista

Olipa kyseessä minkä suuruinen laina tahansa, se kannattaa aina kilpailuttaa. Vain kilpailuttamalla lainan voit löytää itsellesi edullisimman lainan tuhansien vaihtoehtojen joukosta. 

Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua työläältä, varsinkin, jos kilpailuttamisen yrittää tehdä itse ja manuaalisesti. Onneksi enää kenenkään ei tarvitse vapaaehtoisesti kuluttaa päiviään täyttämällä kymmeniä lainahakemuksia eri pankkeihin.

Kilpailuta lainat helposti kauttamme, täyttämällä yhden hakemuksen saat lainatarjouksia yli 20 eri pankista. Vertailet lainasi helposti: yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta, joista voit nopeasti valita mieleisesi. Tämän helpommaksi ei lainan hakeminen muutu! 

Pohditko, miksi et saa lainaa?

Oletko kohdannut tilanteen, jossa sinusta tuntuu, että olet tehnyt kaiken oikein, mutta silti et saanut yhtäkään hyväksyttyä lainahakemusta. Tämä voi tuntua kummalliselta, varsinkin silloin, jos luottotiedot ovat kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä löydy.

Jos mietit miksi en saa lainaa, siihen on viisi yleistä syytä:

 1. Lainan hakeminen vain yhdestä paikasta
  Lainaa kannattaa aina hakea lainavertailupalvelun kautta. Kun useat pankit näkevät hakemuksesi, lisäät todennäköisyyksiä saada hyväksynnän lainallesi. 
 2. Pienet tulot verrattuna haetun lainan määrään
  Jos tulosi ovat pienet tai hakemasi lainamäärä on yli 30 % suurempi kuin nykyiset bruttotulosi, voi pankki katsoa takaisinmaksukyvykkyytesi olevan heikko.
 3. Epävakaa elämäntilanne
  Mitä varmemmat ja vakaammat tulosi ovat, sitä parempana lainanhakijana sinut nähdään. Myös asumismuotosi vaikuttaa lainan hyväksymiseen, omistusasunto on usein positiivinen merkki takaisinmaksukyvykkyydestä lainanmyöntäjille.
 4. Aiempi velkahistoria
  Jos sinulla on jo entuudestaan paljon velkoja, joita lyhennät, kannattaa ne yhdistää yhdeksi edulliseksi yhdistelylainaksi ennen kuin haet lisää lainaa. Näin parannat taloudellista tilannettasi, ja voihan olla, ettet lainojen yhdistämisen jälkeen tarvitsekaan lisälainaa.
 5. Hakemuksen täyttäminen väärin tai puutteellisesti
  Täytitkö lainahakemuksen huolellisesti vastaten jokaiseen esitettyyn kysymykseen? Entä toimititko pankin pyytämät liitteet hakemuksen lähettämisen jälkeen? Näillä toimilla on merkitystä lainan hyväksymiseen, joten huolehdi hakemusta täyttäessäsi, että vastaat asetettuihin kysymyksiin säntillisesti.

Tarkista lainan korkotaso

Kun olet saanut lainan tilillesi, ei sitä kannata tyystin unohtaa. Olet saanut lainan myöntämisvaiheessa lainallesi tietyn koron, mutta tiesitkö, ettei sinun tarvitse lopullisesti tyytyä tähän? Voit tarkistaa korkotasosi ja kilpailuttaa lainasi aika ajoin.

Lainan korkotaso kannattaa tarkistaa vähintään kerran vuodessa. Henkilökohtaiseen korkotasoosi vaikuttavat muutokset niin elämäntilanteessasi kuin yleisessä markkinatilanteessakin. Voi siis olla, että muutama vuosi sitten myönnetyssä lainassa on huomattavasti korkeampi korko kuin sinulle nyt kuuluisi. 

Muista myös tarkistaa korkotasosi säännöllisesti, sillä henkilökohtainen korkosi vaihtelee pankista toiseen! Näin et joudu maksamaan lainastasi enempää kuin on pakko. Tarkistat korkotasosi helposti lähettämällä lainahakemuksen kauttamme. Tarjouksista näet, millainen korko sinulla olisi mahdollista saada. 

Miksi laina kannattaa hakea Axolainan kautta?

Axolaina tekee lainan hakemisesta, vertailemisesta ja hyvän lainan löytämisestä helppoa ja mutkatonta.

Palvelussamme voit tehdä lainahakemuksen maksutta muutamissa minuuteissa ja saat tarjoukset eteesi nopeasti. Lainatarjoukset ovat voimassa jopa kuukauden hakemuksen jälkeen, joten voit rauhassa harkita, mikä tarjous sopii sinulle parhaiten.

Axolainan kumppanipankit ovat pitkään markkinoilla toimineita, lakiin ja hyviin käytäntöihin sitoutuneita lainoittajia. Asiakastyytyväisyytemme on koko toimintamme ajan pysynyt korkeana, sillä meidänkin etumme on se, että tarjoamamme lainat ja lainavertailu ovat läpinäkyviä, helposti ymmärrettäviä ja hyvällä tavalla yllätyksettömiä. Luotettava laina löytyy aina kauttamme. 

Toimimme Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa, ja meillä on kymmeniä tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä vuosien varrelta. Olemme auttaneet yli 15 vuoden ajan ihmisiä niin Ruotisissa, Tanskassa, Suomessa kuin Norjassakin, joten voit siis olla varma, että osaamme myös auttaa sinua!

Mikäli sinulle herää kysymyksiä lainaprosessiin, meihin tai mihin tahansa liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Olemme valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi viikon jokaisena päivänä.