Lainaa ilman vakuuksia Axolainalta

Hae ja vertaile 2000–60 000 € lainat ilman vakuuksia vain muutamassa minuutissa!

 • Valid
  Saat vastauksen nopeasti
 • Valid
  Hae aina maksutta
 • Valid
  Löydät parhaimman tarjouksen

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Silloin kun lainan hakemisen tulee tulla helppoa ja nopeaa, kannattaa valita laina ilman vakuuksia.

Laina ilman vakuuksia, eli vakuudeton laina tarkoittaa käytännössä sitä, ettei lainanottajan ei tarvitse pantata omaisuutta lainan vakuudeksi. Esimerkiksi asuntolainan kohdalla vakuutena toimii ostettu asunto. Lainan takaajaksi ei myöskään tarvita ketään. 

Kun lainan nostamiseen ei vaadita vakuuksia, on lainaprosessi sujuvampaa ja nopeampaa. Lisäksi useammat ihmiset saavat mahdollisuuden lainalle, myös sellaiset, joilla ei ole asuntoa tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi. Tämän vuoksi laina ilman vakuuksia on helpompaa ja nopeampaa saada kuin vakuudellinen laina.

Koska lainanantaja ottaa vakuudettomia lainoja myöntäessään suuremman riskin, korot ovat yleensä hieman korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa. Tämä johtuu siitä, ettei lainan takaisinmaksun tueksi ei ole vakuuksia. Vaikka korko on korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainassa, on se kuitenkin alhaisempi kuin yleisimpien luottokorttien tai osamaksujen korot. Vakuudettomien lainojen takaisinmaksuajat ovat myös useimmiten lyhyempiä kuin vakuudellisten lainojen.

Vakuudettomia lainoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten lainojen yhdistämiseen, kodin remontointiin tai muiden hankintojen rahoittamiseen. 

Näin haet lainaa ilman vakuuksia helposti kauttamme

Axolaina on pitkään alalla toiminut pankkien ja rahoituslaitosten vertailupalvelu. Me emme itse myönnä lainoja, vaan vertailemme yhteistyökumppaneiltamme saamasi lainatarjoukset puolestasi.

Sinun tarvitsee lähettää vain yksi hakemus useampien sijaan, joten säästät aikaa, mutta myös rahaa. Löydämme sinulle edullisen lainan nopeasti ja helposti!

Voit hakea lainaa 2000–60 000 € täysin ilman vakuuksia. Yhteistyökumppanimme myöntävät lainoja alkaen 4 % korolla jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. 

Haet lainan ilman vakuuksia 60 000 € asti helposti kauttamme. Seuraamalla näitä ohjeita saat vakuudettoman lainan tilillesi käden käänteessä. 

Toimi näin:

 1. Täytä lainahakemus sivun yläreunasta. Täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti.
 2. Listaa hakemukselle nykyiset tulosi, työllisyystilanteesi sekä tämänhetkiset velkasi.
 3. Lähetä hakemus ja jää odottamaan tarjouksia.
 4. Lähetämme hakemuksesi kaikille yli 20 yhteistyökumppanillemme ja kilpailutamme puolestasi saamasi tarjoukset.
 5. Pääset vertailemaan tarjoukset Omilta sivuiltasi ja valitsemaan niistä sinulle parhaimman.
 6. Hyväksy tarjous ja nauti edullisesta lainasta ilman vakuuksia!

Lainan hakeminen on sinulle aina ilmaista, eikä se sido mihinkään. Saamasi tarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistuvat tiedoistasi. Mikäli et siis halua valita yhtäkään saamaasi tarjousta, voit vain antaa niiden vanhentua.

Löydä edullisin laina ilman vakuuksia

Edullinen laina ilman vakuuksia on nykyään helppoa löytää. Kilpailuttamalla lainatarjoukset löydät itsellesi edullisimman lainan. Kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten yksittäinen kilpailuttaminen voi kuitenkin olla työlästä, jonka vuoksi teemme tämän työn puolestasi.

Meiltä Axolainalta saat yli 20 pankin lainatarjoukset, joiden joukosta edullisin kulutusluotto löytyy helposti. 

Auringonlaskua rannalla ihasteleva pariskunta etsi lainaa ilman vakuuksia ja löysin sen Axolainalta

Millainen korko on vakuudettomassa lainassa?

Vakuudettomassa lainassa on usein vakuudellista lainaa korkeampi korko. Tämä johtuu siitä, että lainan riski on tällaisissa lainoissa suurempi. Pankki kompensoi tätä riskiä nostamalla lainan korkoprosenttia.

Lainan korko on se rahamäärä, jonka joudut maksamaan lainasumman lisäksi. Korko vaihtelee huomattavasti eri lainanantajilla. Tämän vuoksi vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa ennen sen nostamista pankkitilille. Vain kilpailuttamalla voit löytää edullisimman lainan. 

Alin nimelliskorko, jota yhteistyöpankkimme myöntävät on tällä hetkellä 4 %. Keskiarvioisesti vakuudettomien lainojen todelliset vuosikorot ovat 7 % ja 15 % väliltä. Mitä suurempi lainasumma on, sitä pienempi korkoprosentti useimmiten on. 

Lainan hintaan vaikuttaa myös se, millainen korkotyyppi lainalla on. Korkotyyppi voi vaihdella lainasta riippuen, ollen joko kiinteä tai vaihtuva. Lainoissa voi olla kiinteä korko, joka toisin sanoen tarkoittaa, ettei lainan korko ei muutu laina-aikana. Toisissa lainoissa on vaihtuva, viitekorkoon sidottu korko, jolloin korko voi nousta tai laskea markkinaolosuhteiden mukaan.

Paras tapa löytää alhaisin korko lainalle on vertailla lainatarjouksia esimerkiksi lainanvertailupalvelun avulla. Axolainan kautta vertailet useiden pankkien lainatarjoukset kerralla, ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kun vertailet lainatarjousten korkoja, varmista, että tarkastelet niiden todellisia vuosikorkoja.  Tämä luku kattaa lainan kokonaiskustannukset, mukaan lukien korot ja muut lainan kulut. Mitä alhaisempi todellinen vuosikorko on, sitä vähemmän maksat lainakuluja laina-aikana.

Kun olet löytänyt lainan, jossa on alhainen todellinen vuosikorko, muista lukea lainaehdot huolellisesti. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet luotettavaan ja rehelliseen lainatapaan, joka tarkoittaa, ettei sopimuksista löydy pientä printtiä tai piilotettuja ehtoja. On kuitenkin aina tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti, jotta olet perillä lainan tiedoista. 

Kilpailuttamalla vakuudettomat lainasi varmistat, että löydät itsellesi edullisimman lainan ilman vakuuksia. 

Näistä pankeista saat lainaa ilman vakuuksia:

TF Bank logo

Mihin tarkoitukseen lainaa ilman vakuuksia voi hakea?

Koska laina ilman vakuuksia on useimmiten helppoa ja nopeaa saada, voi se olla hyvä ratkaisu monelle rahaa nopeasti tarvitseville.

On monia syitä, miksi lainaa ilman vakuuksia otetaan. Ehkä kodinkone rikkoutuu ja kotia kohtaa yllättävä vesivahinko tai muu remontin tarve. 

Olipa syy lainan nostamiseen mikä tahansa, laina ilman vakuuksia on hyvä tapa saada tarvitsemasi rahat ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pitkästä lainaprosessista tai vakuuksien hankkimisesta. 

Yleisimpiä syitä vakuudettomien lainojen ottamiseen ovat muun muassa:

 1. Lainojen yhdistäminen. Jos sinulla on useita eri kulutusluottoja, osamaksuja ja luottokorttivelkoja eri lainanantajilta, voit lainat yhdistämällä maksaa kaikki yksittäiset velkasi pois. Vakuudeton laina auttaa sinua maksamaan nykyiset lainasi pois kerralla yhdistämällä ne yhdeksi kuukausimaksuksi. Näin voit säästää huomattavasti rahaa lainakuluissa sekä maksaa lainat nopeammin pois.
 2. Odottamattomat menot. Jos sinulla on odottamattomia menoja, kuten auton korjauksia tai lääkärilaskuja, voit vakuudettoman lainan avulla maksaa ne nopeasti pois, ilman, että joudut murehtimaan laskujen viivästysmaksuista.
 3. Suunnitellut hankinnat. Uusia huonekaluja, elektroniikkaa tai esimerkiksi lomamatkaa tai häitä varten nostetut lainat ovat todella yleisiä. Jokainen meistä ansaitsee välillä lomamatkan tai kotiinsa uusia huonekaluja. Vakuudeton laina on helppo rahoitusratkaisu tällaisissa tilanteissa.

Vaikka vakuudeton laina on varsin hyvä vaihtoehto silloin, kun lainaa todella tarvitaan, tulee muistaa, että laina on useamman vuoden sitoumus. Laina tulee myös aina maksaa takaisin, joten lainaa ei tule ottaa enempää kuin on valmis maksamaan takaisin.

Laina ilman vakuuksia nopeasti

Suurin hyöty vakuudettomassa lainassa on sen nopeus ja joustavuus.

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, voit saada lainan tilillesi vain hetkiä lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Tämä poikkeaa huomattavasti vakuudellisesta lainasta, jollainen esimerkiksi asuntolaina on. Toki kyseessä on useimmiten lainasummaltaan suurempi laina, joka vaatii lainanantajalta enemmän harkintaa. 

Vaikka vakuudeton laina on mahdollista saada nopeasti tilille, ei se silti tarkoita, että laina kannattaa ottaa täysin ilman harkintaa. Myös vakuudettomaan lainaan sitoudutaan yleensä useimmaksi vuodeksi. Tämän vuoksi tuleekin varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin, ennen kuin nostat lainan tilillesi.  

Apua lainan hakemiseen?

Lainaprosessimme on helppo ja yksinkertainen. Asiakaspalvelumme on kuitenkin aina valmiina, mikäli tarvitset apua. Liittyipä kysymyksesi sitten mihin tahansa lainahakemuksesta vakuudettomiin lainoihin, vastaamme ja autamme sinua mielellämme.

Asiakaspalvelumme on auki viikon jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 09–21 ja viikonloppuisin klo 10–16. Ota yhteyttä joko puhelimitse 09 4245 2326 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@axolaina.fi!