Luotettava laina nopeasti ja helposti

Löydät luotettavan lainan kauttamme nopeasti. Kilpailutamme usean tunnetun lainanantajan 2000–60 000 € lainatarjoukset, turvallisesti ja luotettavasti.

  • Valid
    Hae turvallisesti ja nopeasti
  • Valid
    Et sitoudu mihinkään
  • Valid
    Se on sinulle aina maksutonta

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Luotettava laina löytyy Axolainan kautta

Jos etsit itsellesi lainaa luotettavasta lähteestä, käänny siinä tilanteessa puoleemme. Löydät kauttamme aina luotettavan lainan turvallisesti.

Kilpailutamme puolestasi useiden tunnettujen pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset, jotta sinulle löytyy juuri oikea laina

Tänä päivänä erilaisia lainatarjoajia löytyy netistä kymmeniä, ellei jopa satoja. Näiden joukosta parhaimpien löytäminen voi tuntua työläältä. Jos vielä joudut pohtimaan eri lainanantajien luotettavuutta ja turvallisuutta, tulee tehtävästä ylitsepääsemätön. 

Hakiessasi kauttamme lainaa, voit olla varma, että saat lainan netistä turvallisesti tilillesi. Täytät ja allekirjoitat lainahakemuksen salatun yhteyden avulla, jolloin tietosi säilyvät salassa. 

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja luotettuja toimijoita, joten kauttamme laadukas ja edullinen kulutusluotto on sääntö eikä poikkeus.

Toimimme Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa, ja olemmekin auttaneet jo tuhansia kuluttajia löytämään luotettavia lainoja. Kokemusta meiltä löytyy, joten löydämme myös sinulle luotettavan ja edullisen lainan!

Luotettavan lainan tuntomerkkejä 

Nykyään internetin tuomien mahdollisuuksien myötä luotettava laina on entistäkin helpompaa löytää. Koska lainanmyöntäjiä on niin monia, voi joukkoon joskus sattua muutama mätä omena.

Voi olla, että aiemmin olet joutunut tekemään paljonkin tutkimusta löytääksesi luotettavan lainan. Onneksi tämä on muuttunut, sillä nyt löydät luotettavan lainan yhdellä klikkauksella suoraan sivuiltamme. 

Helpoin tapa löytää luotettava laina on siis käyttää tuttuja ja turvallista lainanvälittäjää, joka samaan aikaa etsii sinulle edullisimman lainatarjouksen. Voit luottaa siihen, että laina on turvallinen silloin, kun se on peräisin uskottavalta ja hyvämaineiselta lainanantajalta. 

Jos kuitenkin päädyt etsimään lainaa muualta, ota huomioon ainakin nämä alta löytyvät tekijät, joiden perusteella voit määritellä, onko kyseessä luotettava lainaaja. 

Lue alta luotettavan laina tuntomerkit, niin löydät itsellesi aina turvallisen lainavaihtoehdon, mistä ikinä lainaa haetkaan.  

Yrityksen tiedot helposti löydettävissä 

Rehellisen lainanantajan yhteystiedot ovat aina yrityksen nettisivuilta helposti löydettävissä. Luotettavat luotonantajat myös toimivat Finanssivalvonnan tai Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena. Tämä tieto löytyy yrityksen tiedoista, mutta voit tarkistaa asian myös Finanssivalvonnan sivuilta.

Ota yrityksen tietoja tarkastellessasi huomioon, onko kyseessä lainanantaja vai lainanvälittäjä. Lainanantaja, eli pankki tai rahoituslaitos myöntää sinulle lainan. Lainanvälittäjä taas tekee useiden lainanantajien kanssa yhteistyötä ja toimii välikätenä kuluttajan ja lainanantajan välissä, yhdistäen parhaat asiakkaat parhaisiin lainatarjouksiin.

Axolaina on lainanvälittäjä, ja kauttamme sinun on mahdollista kilpailuttaa yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset helposti. Me emme siis myönnä lainoja, vaan kilpailutamme luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset puolestasi. 

Lainaehdot esitetään selkeästi

Luotettavan lainan ehdot ovat aina esitetty lainatarjouksessa selkeästi ja ilman pienellä printattua tekstiä.

Lainatarjouksesta tulee löytyä lainan nimelliskorko, lainakulut, lainan todellinen vuosikorko sekä laina-aika. Myös kuukausierä ja lainan kokonaiskustannukset tulee ilmoittaa selkeästi. Kun laina on luotettavalta lainaajalta, sinulla on mahdollisuus saada lisätietoa lainasopimuksesta tai sen ehdoista. 

Nettisivujen turvallisuus 

Lainan hakeminen edellyttää henkilötietojen luovuttamista. Tämä takaa sekä sinun että lainanantajan turvallisuuden. Tunnistautumalla henkilötunnuksellasi sekä pankkitunnuksillasi pankki saa tiedon siitä, kuka olet. Samalla myös sinun taloutesi on turvassa, sillä kukaan voi hakea lainaa tiedoillasi ilman, että tiedät siitä.

Luotettava lainantarjoaja pitää henkilötietosi salassa. Henkilötietojen salassa pitäminen vaatii tietoturvallista verkkoyhteyttä, jonka tunnistaa URL-osoitekentän vasemmasta reunasta, lukko-symbolista. Luotettavat sivustot käyttävät myös muokattavia evästeitä, ja noudattavat EU:n tietosuoja-asetuksia.

Asiakaspalvelun saavutettavuus

Luotettavan lainaajan asiakaspalveluun saa aina helposti yhteyden. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät lainanantajien nettisivuilta helposti ja yhteydenotto on tehty vaivattomaksi.

Meidän asiakaspalvelumme on auki joka päivä, joten saat meihin helposti yhteyden, mikäli tarvitset apua tai sinulle herää kysymyksiä. Voit soittaa ja lähettää meille sähköpostia tai vaikkapa laittaa somessa viestiä. Vastaamme sinulle aina nopeasti!

Asiakaspalautteet ja arvostelut 

Et luultavammin ole ensimmäinen lainanhakija, joka yrityksellä on. Se tarkoittaa sitä, että myös muilla kuluttajilla on kokemusta yrityksestä ja sen palvelusta.

Lue siis asiakkaiden jättämiä arvosteluja yrityksestä. Aiempien asiakkaiden rehelliset arviot todennäköisesti kertovat enemmän kuin tuhat sanaa itse lainanmyöntäjältä. 

Axolainalla on kokemusta tuhansien lainojen välittämisestä, joten meiltä löytyy useita sekä uusia että vanhoja asiakkaita, jotka ovat halunneet kertoa arvostelunsa palvelustamme. Voit selata Trustpilot-arvostelujamme sivun yläosasta tai käydä lukemassa lainojen yhdistämisen kokemuksia

Iloinen nuori ja urheilullinen pariskunta löysi luotettavan lainan Axolainan kautta

Milloin kannattaa epäillä lainan turvallisuutta? 

Vaikka suurin osa markkinoiden toimijoista on rehellisiä ja luotettavia, ei lainan hankintaan silti kannata suhtautua liian sinisilmäisesti.

Ensimmäinen merkki, joka voi viitata epäluotettaviin toimijoihin on nettisivujen kieliasu. Jos sivuilla on yhtenään kirjoitusvirheitä, tai vain osa tekstistä on kirjoitettu suomeksi, kannattaa toimijasta ottaa laajemmin selvää.

Jos lainanmyöntäjän nettisivuilta ei ole helposti löydettävissä yritystietoja, kotimaata tai osoitetta, voi se olla merkki huijaritoimijasta. Rehelliset lainanmyöntäjät kertovat läpinäkyvästi yrityksestä ja sen historiasta, sillä se on luontainen osa yritystä. 

Kolmas asia, johon on hyvä kiinnittää huomiota, on lainaehdot. Hyvät lainahakijat saavat kyllä hyviä lainatarjouksia, mutta mikäli tarjous tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se useimmiten onkin. Jos saamasi lainatarjous on huomattavasti edullisempi kuin muut saamasi tarjoukset, kannattaa lainantarjoajan luotettavuus tutkia huolellisesti. 

Kuitenkaan yksistään edullinen lainatarjous ei tarkoita sitä, että kyseessä olisi huijausyritys. Jokaisella pankilla on omat kriteerinsä lainojen myöntämiseen, jonka vuoksi yhdestä pankista voi saada huomattavastikin edullisemman tarjouksen kuin toisesta. 

Tärkeintä on siis kiinnittää huomiota kokonaisuuteen. Jos jonkin lainaajassa haiskahtaa, kannattaa asiaa tutkia. Muista siis tehdä kotiläksysi ja lainaa vain hyvämaineisilta lainanantajilta.

Vastuullinen lainaaminen 

Luotettavaan lainaamiseen sisältyy myös lainaamisen vastuu. Tämä vastuu kattaa sekä itse lainanottajan että lainanmyöntäjän.

Lainanottajana vastuullesi kuuluu budjetin suunnittelu ja oikean lainatarpeen laskeminen sekä lainanottajien tutkimiseen. 

On tärkeää, että lainaat vain sen verran kuin tarvitset. Ajatuksena voi olla houkuttelevaa nostaa lainaa hieman enemmän kuin tarvitset, jotta voit säästää lainasta vähän ”pahan päivän varalle”. Lainaa tulee kuitenkin ottaa vain ehdottoman tarpeellisiin hankintoihin. Jos huomaat tarvitsevasi lainaa säännöllisesti, on kulutustottumuksissasi todennäköisesti tarkastamisen varaa. 

Lainaa ei tule koskaan maksaa takaisin uudella lainalla. Tällainen toiminta ole taloudellisesti kestävää ja johtaa helposti maksuongelmiin. Pidä siis huoli, että toimit omalle taloudellesi vastuullisesti, ja hoidat mahdollisuuksien mukaan edelliset lainat alta pois ennen uuden lainan ottamista. 

Tästä poikkeus on kuitenkin yhdistelylaina, jolla useampi vanha kulutusluotto yhdistetään yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainan kohdalla lainojen kokonaissumma ei kasva, vaan nykyiset lainat vaihdetaan edullisempaan. Näin saat kuukausittain jopa satojen eurojen säästöjä, sekä lainojen takaisinmaksu helpottuu, kun maksat kuukaudessa vain yhtä lainaa. 

Laina tulee myös aina maksaa takaisin, korkojen kera. Muista siis lainaa ottaessasi laskea, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin. 

Valitse lainalle sellainen takaisinmaksuaika, jonka mukainen kuukausierä on mahdollista maksaa. Suosittelemme aina valitsemaan lainalle mahdollisimman pitkän takaisinmaksuajan. Tällä tavoin voit itse määrittää kuinka paljon lyhennät lainaa kuukaudessa minimilyhennyksen päälle. Näin laina joustaa tarpeen tullen, etkä joudu tilanteeseen, jossa sinulla ei ole varaa maksaa lainan lyhennystä. 

Lainanmyöntäjän vastuu on jopa suurempi kuin lainanottajan. Pankin ja rahoituslaitoksen vastuulla on myöntää lainoja vain sellaisille henkilöille, jotka pystyvät maksamaan lainan takaisin ilman suurempia vaikeuksia. Myös Suomen laki pyrkii osaltaan vaikuttamaan tähän, esimerkiksi suojelemalla alaikäisiä lainan ottamiselta tai kieltämällä lainan myöntämisen henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. 

Me Axolainalla toimimme myös vastuullisesti ja välitämme turvallisia lainoja järkevillä ehdoilla. Tämän lisäksi pyrimme lisäämään tietoisuutta laina-asioista ja vastuullisesta lainaamisesta asiakkaidemme keskuudessa. 

Axolaina on aina luotettava lainapalvelu

Yksi rehellisen ja luotettavan lainapalvelun tuntomerkki on avoimuus. Axolaina on osa Axo Groupia, joka on toiminut pohjoismaissa jo vuodesta 2008.

Tällä hetkellä Axo Grouppiin kuuluu Norjassa ja Ruotsissa toimiva Axo Finans, Tanskassa toimiva LendMe sekä uusimpana lisäyksenä luottopisteytysyhtiö Defero.

Olemmekin jo yli 15 vuoden ajan tarjonneet kuluttajille turvallisia ja luotettavia lainaratkaisuja. Voit siis olla varma, että osaamme hommamme. 

Esitämme saamasi lainatarjoukset aina selkeästi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pienellä painetusta tekstistä lainaehdoissa. 

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Jos et ole varma, mikä laina sopisi juuri sinulle, kannattaa keskustella asiakasneuvojiemme kanssa. Voimme auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Vain luotettavia kumppaneja

Työskentelemme yhteistyössä vain luotettavien ja tunnettujen suomalaisten sekä pohjoismaalaisten pankki- ja rahoitustoimijoiden kanssa. Tämän vuoksi voitkin huoletta hakea lainaa kauttamme, sillä jokainen saamasi tarjous on huolella tarkistettu ja todettu luotettavaksi.

Löydä luotettava laina näistä pankeista:

TF Bank logo

Miten saan luotettavan lainan?

Kuka voi saada luotettavan lainan?

Mitä tarkoittaa vastuullinen lainaaminen?

Millainen takaisinmaksuaika luotettavissa lainoissa on?