Nopea laina

Saa nopea, 2000–60 000 € laina tilillesi jopa muutamassa tunnissa lainahakemuksen lähettämisestä!

 • Valid
  Täytät lainahakemuksen minuuteissa
 • Valid
  Kilpailutat useat pankit yhdellä kertaa maksutta
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Nopea laina tilille

Usein lainatarve voi syntyä yhtäkkisesti; pyykinpesukone rikkoutuu kesken suurimman pyykkivuoren tai auto jättää tielle kaatosateessa.

Olipa syy mikä tahansa, lainan saaminen nopeasti on tällaisissa tilanteissa erityisesti tärkeää. 

Vaikka lainantarve olisikin kiireellinen, ei se tarkoita sitä, että sinun tarvitsisi valita ensimmäistä eteen ilmestyvää lainaa. Voit saada edullisenkin lainan nopeasti tilillesi, kunhan tiedät, mistä etsiä.  

Axolainan kautta lainaa hakiessasi täytät vain yhden pikaisen hakemuksen, jonka jälkeen välitämme sen useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Lainan hakeminen on sinulle hyvin nopeaa ja helppoa, ja saat lainatarjoukset useammalta lainantarjoajalta. 

Näin löydät varmasti edullisimman lainan, tinkimättä kuitenkaan nopeudesta. Pääset vertailemaan saamasi tarjoukset Omilta sivuiltasi, josta voit suoraan verkkopankkitunnuksia käyttäen hyväksyä lainan. 

Parhaimmassa tapauksessa vain muutamassa tunnissa lainahakemuksen lähettämisestä sinulla on jo edullinen laina tililläsi. 

Tässä artikkelissa käymme läpi sitä, mitä nopeat lainat ovat, miten saat nopean lainan tilillesi ja mitä sinun tulee ottaa huomioon, ennen kuin otat nopean lainan. 

Miten haet lainaa nopeasti?

Nopean lainan haet kauttamme helposti ja maksutta. Täytä sivun yläreunasta löytyvä lainahakemus huolellisesti, siihen ei kulu kuin muutama minuutti.

Lähetettyäsi lainahakemuksen, teemme lainatarjousten vertailun ja kilpailutuksen puolestasi. Automatisoidut prosessimme varmistavat, että kaikki sujuu nopeasti ja kitkattomasti. 

Vertailet saamasi tarjoukset helposti Omilta sivuiltasi, josta sinulle sopivin kulutusluotto on kätevä valita.

Voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan Omilta sivuiltasi tai sähköpostiin saapuvasta tarjouksesta, ja vain muutamassa hetkessä saat lainan tilillesi maksettuna! 

Muista nämä asiat nopeaa lainaa hakiessasi

Voit myös itse vaikuttaa siihen, että saat lainaa nopeasti.

Huolehdi ensinnäkin, että täytät hakemuksen kokonaan ja tarkasti. Näin varmistat, ettei huolimattomuusvirheet tarpeettomasti pitkitä lainaprosessia. Puutteellisesti tai epätarkasti täytetyt hakemukset todennäköisesti viivästyttävät pankin prosesseja tai ne voidaan suoraan hylätä.

Hakemuksen huolelliseen täyttämiseen kuluu sinulta muutamia minuutteja. Huolellisuus tulee loppujen lopuksi säästämään huomattavasti aikaa, kun pankin ei tarvitse kysyä sinulta täydentäviä kysymyksiä. 

Toisekseen pidä huoli siitä, että mahdollisesti tarvittavat liitetiedot ovat valmiina. Jotta lainahakemus voidaan hyväksyä, saattaa pankki tarvita sinulta lisätietoja liitteiden muodossa. Näihin liitteisiin kuuluvat esimerkiksi palkkakuitit ja tiliotteet. Niiden avulla lainanmyöntäjä pystyy tarkastamaan hakemuksessa ilmoittamasi tiedot ja niiden paikkansapitävyyden.  

Noudattamalla näitä vinkkejä voit varmistaa, että lainahakemuksesi käsitellään nopeasti ja sujuvasti.

Kuinka nopeasti lainan saa?

Laina on mahdollista saada tilille jopa muutamassa tunnissa hakemuksen lähettämisestä, olipa sitten kyseessä pienempi kulutusluotto tai lainojen yhdistäminen.

Tämä onnistuu helposti, kiitos internetin ja netissä toimivien modernien pankkien ja rahoituslaitosten. Nykyään on monia lainanantajia, jotka tarjoavat ja maksavat lainoja nopeasti, täysin digitaalisesti. 

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että voit saada lainan muutamissa tunneissa tai jopa minuuteissa lainanantajasta riippuen.

Kuka voi hakea lainaa?

Axolainan kautta lainaa voivat hakea henkilöt, jotka:

 • ovat yli 18-vuotiaita
 • omaavat säännölliset tulot
 • eivät omaa maksuhäiriömerkintöjä

Nopea ja edullinen laina netistä

Nykypäivänä kuluttajalla on enemmän rahoitusvaihtoehtoja kuin koskaan aiemmin. Suurimmaksi osaksi tämä johtuu netissä toimivien lainanantajien lisääntymisestä ja digitalisoitumisesta. Pienellä tutkimisella voit löytää tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan vaihtoehdon helposti. Hakiessasi lainaa netistä saat vastauksen nopeasti.

Internet on täynnä lainavaihtoehtoja, joissa on kuitenkin hankala pysyä perässä. Uusia lainantarjoajia syntyy lähes päivittäin, ja jokaiseen lainahakemuksen lähettäminen voi helposti alkaa tuntua työläältä. On kuitenkin aina tärkeää vertailla eri lainanantajia ja -tarjouksia, ennen kuin valitset itsellesi sopivan. 

Helpoin ja turvallisin vaihtoehto on hakea lainaa lainavertailupalvelun kautta. Lainanvälittäjän kautta saat useita laintarjouksia, joten löydät samalla edullisimman lainavaihtoehdon. Lainojen vertailu on välittäjän kautta tehty todella helpoksi ja edullinen laina löytyy vaivatta. 

Useimmat lainavertailupalvelut, Axolaina mukaan lukien, ovat sitoutuneet välittämään vain luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten lainoja, joten saat aina turvallisia lainatarjouksia. Turvallisten lainatarjousten lisäksi, lainavertailu on helpoin tapa löytää edullisin laina. 

Löydät nopean lainan näistä pankeista:

TF Bank logo

Mitä ovat nopeat lainat?

Nopea laina, tai pikalaina, on lainatyyppi, jota voi hakea nopeasti ja helposti. Näitä lainoja voidaan käyttää esimerkiksi odottamattomiin taloudellisiin tarpeisiin.

Yksi tärkeimmistä pikalainojen eduista on nopeus, niiden avulla saat tarvitsemasi rahat nopeasti ja helposti. Useimmissa tapauksissa hakemuksen täyttämisen jälkeen voit saada myöntävän vastauksen pankilta vain muutamassa minuutissa. Kun hakemuksesi on hyväksytty, laina on mahdollista saada tilillesi jopa muutaman tunnin kuluessa.

Toinen pikalainojen etu on niiden saamisen helppous. Nopeat pikalainat ovat vakuudettomia lainoja, jolloin niiden saamiseen ei edellytetä takaajia tai vakuuksia. Tästä syystä pikalainaa on yleensä helpompaa saada kuin perinteisistä, kivijalkapankeista haettavaa lainaa. 

Myös pankit, jotka myöntävät nopeita lainoja toimivat pelkästään verkossa. Niiden prosessit ovat suurimmaksi osaksi automatisoituja ja tästä syystä nopeita. 

Nopeakin laina vaatii harkintaa

Vaikka tarvitsetkin lainan nopeasti, ei sinun silti kannatta toimia täysin harkitsemattomasti. Lainan ottamisen tulisi aina olla harkittu päätös, sillä yleensä sitoudut takaisinmaksuun useaksi vuodeksi.

Ennen kuin nostat lainan tilillesi, ota huomioon ainakin seuraavia asioita.

Kysy ensin itseltäsi, onko lainan ottaminen todella välttämätöntä. Jos voit odottaa hankinnan kanssa hieman pidempään ja kerryttää säästöjä tai keksiä toisen tavan saada tarvitsemasi rahat, laina ei ehkä ole tarpeen. Ennen lainan ottamista on myös tärkeää varmistaa, että sinulla on varaa kuukausittaisiin lainan lyhennysmaksuihin.

Toisekseen ota huomioon lainan korko ja siihen liittyvät muut kulut ja maksut. Tärkein luku, jota lainatarjouksessa tulee tarkastella, on lainan todellinen vuosikorko. Se kertoo lainan vuosikoron lisäksi kaikki muut lainan kulut, joten lainojen hintojen vertailu on todellista vuosikorkoa vertailemalla helppoa. Näin pystyt suunnittelemaan kuukausibudjettisi niin, ettei lainan ottaminen rasita liikaa arkeasi. 

Varmista myös, että ymmärrät kaikki lainaan liittyvät ehdot ja edellytykset ennen kuin allekirjoitat lainan. Tätä ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Lopuksi tulee muistaa, että lainaraha on tarkoitettu tarpeellisiin ja harkittuihin päätöksiin, eikä lainoja pidä käyttää pitkän aikavälin rahoitusratkaisuna. Jos huomaat tarvitsevasi pienempiä lainoja säännöllisesti, on aika tarkastella talouttasi ja löytää parempi tapa hallita rahojasi. 

Vakuudeton laina nopeasti Axolainalta

Löydät nopean mutta edullisen lainan aina helpommin kauttamme.

Vertailemme ja kilpailutamme puolestasi useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset. Automatisoitujen prosessiemme ansioista löydämme sinulle parhaimman lainan jopa muutamassa tunnissa!

Axolainalla vertailet lainasi aina helpoimmin.