Pikalaina nopeasti

Kilpailuta yli 20 pankin pikalainat parissa minuutissa. Lähetämme sinulle parhaimman lainatarjouksen nopeasti.

 • Valid
  Et sitoudu mihinkään
 • Valid
  Se ei maksa sinulle mitään
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Näin haet pikalainaa

Nelivaiheinen kuvio, miten vertaat lainoja Axolainan kautta

Pikalainan hakeminen Axolainan kautta on helppoa ja nopeaa - hakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Välitämme hakemuksesi eteenpäin ja kilpailutamme yli 20 eri pankin lainatarjoukset puolestasi. Saat edullisimman tarjouksen pikalainalle nopeasti ja turvallisesti. Palvelumme on sinulle täysin maksuton, etkä sitoudu lainaa hakiessasi vielä mihinkään. Siksi paras pikalaina löytyy Axolainan kautta.

Mikä on vakuudeton pikalaina?

Pikalaina on laina, jota voit hakea äkillisen rahantarpeen yllättäessä ja saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Koska pikalaina on vakuudeton laina, tai toisin sanoen tavallinen kulutusluotto, on sen hakeminen ja myöntäminen nopeaa. Axolainan kautta voit hakea pikalainaa nopeasti 2000–60 000 € ja takaisinmaksuaika on jopa 15 vuotta.

Pikalainaa haetaan usein arjen yllättäviin menoihin. Tällaisia menoja voivat olla esimerkiksi lemmikin sairastuminen, auton hajoaminen tai muu äkillinen kulu, johon tarvitset rahoitusta. Yllättävän rahoitustarpeen iskiessä on tärkeää saada laina tilille nopeasti ja siihen pikalaina on oiva ratkaisu. 

Axolainan kautta pystyt kilpailuttamaan pikalainan nopeasti mutta turvallisesti, sekä löytämään edullisimman lainatarjouksen. Tarjoamamme pikalainat ovat vakuudettomia, mikä mahdollistaa nopean lainaprosessin. Tästä syystä laina onkin mahdollista saada jopa saman päivän aikana tilillesi.

Voinko hakea pikalainaa?

Voit hakea Axolainan kautta pikalainaa, jos: 

 • olet yli 18-vuotias
 • luottotietosi ovat kunnossa 
 • sinulla on säännölliset tulot

Luottotiedot tarkastetaan aina lainahakemuksen yhteydessä. Maksukyvyn varmistaminen palvelee sekä pankkeja että lainanhakijoita. Maksuongelmat eivät ole kenenkään etu, vaikka hylätty lainapäätös saattaakin tuntua sen saamisen hetkellä vaikealta.

Pikalainan saat nopeasti tilillesi

Kun pikainen lainantarve iskee, on nopeus valttia. Vaikka lainatarve olisikin kiireellinen, sinun ei tarvitse valita ensimmäistä eteesi sattuvaa lainatarjousta, jossa on korkea korko. Nopean lainan ei enää tarvitse tarkoittaa huonoa lainaa. Me olemme tehneet lainan hakemisen sinulle helpoksi.

Pikalainan hakeminen on nopeaa. Mahdollistamme sinulle lainan hakemisen useasta eri pankista yhtä aikaa, sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus. Lainahakemuksen täytät minuuteissa ja lähetämme sen välittömästi eteenpäin pankkikumppaneillemme. Myös pankkimme ovat sitoutuneet nopeaan hakemusten käsittelyyn ja lainan maksamiseen. Tämä näkyy sinulle pikaisesti saapuvassa lainatarjouksessa ja lopulta rahoina tililläsi.

Jotta pikalainan hakeminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja sujuvaa, teemme lainatarjousten kilpailutuksen puolestasi. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme suorittavat saamiesi tarjousten kattavan kilpailutuksen, jonka jälkeen pääset vertailemaan saamasi tarjoukset Omilta sivuiltasi.

Silmälasipäinen, ruskeahiuksinen nainen täyttää nopeasti pikalainahakemuksen kävellessään kaupungilla.

Mistä paras pikalaina?

Saatat pohtia, miksi käyttäisit lainanvertailupalvelua pikalainaa hakiessasi. Kun haet lainaa netistä, löydät kymmeniä vaihtoehtoisia lainantarjoajia. Parhaimman pankin ja lainan löytäminen eri vaihtoehtojen joukosta voi olla vaikeaa ja ennen kaikkea, se vie valtavasti aikaa. Mikäli hakisit lainaa jokaisesta kilpailuttamastamme pankista, ei puhuttaisi enää pikalainasta; pelkästään hakuprosessiin kuluisi helposti monia tunteja.

Me helpotamme taakkaasi. Jotta löydät varmasti edullisimman pikalainan, vertailemme puolestasi yli 20 pankin lainatarjoukset. Tästä on sinulle asiakkaana monia etuja:

 • Sinun ei tarvitse vertailla pikalainoja itse
 • Voit hakea pikalainaa useista pankeista samalla hakemuksella 
 • Useammat lainantarjoavat mahdollistavat edullisempia lainatarjouksia

Miksi kilpailuttaa pikalaina?

Jokaisen pankin pikalainahakemuksen täyttämiseen ja liitteiden lähettämiseen saa käytettyä aikaa helposti useita tunteja, eikä takuita parhaimman koron löytämiseen silti ole. Kun annat meidän tehdä raskaimman työn, lainan kilpailuttamisen nopeasti, sinulle jää aikaa muuhun. Tässä tapauksessa aika todellakin on rahaa.

Laina-asiat ovat helposti hyvinkin monimutkaisia, ne vaativat aikaa sekä asioihin perehtymistä. Olemme tehneet pikalainan hakemisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Asiantuntijamme tuntevat lainamarkkinat ja pankkimme paremmin kuin omat taskunsa, ja varmistavat, että saat edullisimman lainan nopeasti tilillesi.

Kerromme lainoista kaiken oleellisen, mutta emme hukuta sinua ylimääräiseen tietoon. Tarjouksemme esitetään aina selkeästi ja Suomen lain vaatimalla tavalla. Pankkikumppaneiksemme hyväksymme vain pohjoismaalaisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joilla on pitkät näytöt pikalainojen myöntämisestä sekä lainmukaisesta toiminnasta markkinoilla.

Nuori, iloinen pariskunta juoksee auringonlaskussa vedessä haettuaan edullisen pikalainan Axolainan kautta.

Tarkista nämä 5 asiaa pikalainatarjouksesta

Uusi pikalaina tililläsi helpottaa äkillisesti huonontunutta taloudellista tilannettasi tai voi auttaa toteuttamaan nykyisiä unelmiasi. Mikä tahansa lainan käyttötarkoitus onkaan, on hyvän taloudenhallinnan mukaista tehdä uusi lainapäätös aina harkiten. Ennen lainan nostoa, mieti olisiko rahoitus mahdollista toteuttaa esimerkiksi säästöistä. Kuitenkin usein pikalainaa haetaan äkilliseen rahantarpeeseen, jolloin on tärkeää saada rahat nopeasti käyttöön. 

Saat parhaimman lainatarjouksen sähköpostiisi pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Vaikka lainalla olisikin kiire, ota itsellesi hetki käydä lainatarjous rauhassa läpi. Tarjouksesta on hyvä tarkistaa ainakin seuraavat kohdat:

 • Todellinen vuosikorko
 • Lainan avausmaksut ja muut kustannukset
 • Kuukausikohtainen lyhennys
 • Takaisinmaksun joustavuus
 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin

Korko on aina tärkein lainan hintaan vaikuttava tekijä. On kuitenkin olennaista tarkistaa myös lainan muut kustannukset, sillä ne muodostavat ison osan lainan kuluista, etenkin jos lainallasi on pitkä takaisinmaksuaika. Todellinen vuosikorko sisältää sekä lainan koron että kaikki sen kulut, joten se on vertailun tärkein mittari.

Läpinäkyvyys ja luotettavuus ovat mielestämme tärkeimpiä tekijöitä laina-asioissa, ja pidämmekin sinut ajan tasalla lainahakemuksen etenemisessä. Mikäli jonkin laina-asioissa mietityttää, olemme aina valmiita auttamaan sinua. Heräsikö jo kysymyksiä? Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten, ota yhteyttä

Axolainalla vertailet pikalainasi helpommin, nopeammin ja luotettavimmin.

Vertailemme näiden pankkien pikalainat:

TF Bank logo